webutvikling

Trenger du en ny nettside?

Å ha en nettside som er utdatert eller vanskelig å bruke, kan skape frustrasjon og irritasjon hos besøkende, som igjen kan føre til at de forlater nettsiden din og velger en konkurrent i stedet. Ved å investere i en moderne, SEO-optimalisert og brukervennlig nettside, viser du besøkende at du bryr deg om deres tilfredshet og at de tar virksomheten din på alvor.

En god nettside kan være avgjørende for å øke synligheten og generere mer trafikk

I dagens digitale verden er det viktig å ha en nettside som er profesjonell, informativ og enkel å navigere. Når potensielle kunder besøker nettstedet ditt, er det viktig at de finner det de leter etter umiddelbart. Dette kan oppnås ved å ha en klar og tydelig navigasjonsmeny, samt en oversiktlig layout som gjør det enkelt å finne relevant informasjon. Nettiden din bør derfor være godt designet og moderne samtidig som at den er i tråd med din merkevare. Det er også viktig å ha en responsiv nettside som fungerer godt på alle enheter, inkludert mobile enheter.

Ved å ha en jevn strøm av relevant og engasjerende innhold, kan du øke sjansen for at besøkende blir værende på nettstedet og konverterer til kunder. Med fokus på brukervennlighet, design, responsivitet og kvalitetsinnhold kan du altså skape en nettside som bidrar til å at virksomheten din vokser på nett.

Vi har en strukturert prosess som tar oss fra idefasen til det endelige produktet er ferdig og klart til bruk.

1

Du kontakter oss

For å starte samarbeidet, er alt du trenger å gjøre å kontakte oss på kontakt@konsummedia.no Vi er her for å hjelpe deg og vil gjerne høre fra deg.

Så snart du har kontaktet oss, starter vi en samtale der vi ønsker å lære mer om dine planer og hva du ønsker å oppnå.

Vi kan kommunisere med deg via e-post, telefon, meldinger eller personlige møter - alt etter hva som passer best for deg.

2

Vi jobber sammen for å utvikle en plan

Nå kan vi sammen lage en plan som tar hensyn til dine ønsker og behov. Vi vil jobbe tett med deg gjennom hele prosessen for å sikre at resultatet er i tråd med dine forventninger.

Etter vi har lagt en plan i felleskap, kan vi enkelt justere den hvis nødvendig. Vi er veldig tilpasningsdyktige og åpne for endringer.

3

Vi designer og begynner å bygge nettsiden din

Det er nå på tide å begynne å bygge produktet ditt, og dette kan ta alt fra noen dager til noen uker, avhengig av den planen vi har laget sammen i forrige steg.

Selv om vi nå er i gang med å realisere din ambisjon, betyr ikke det av vi ikke kan justere produktet eller planen underveis

Noen ganger kan det være utfordrende å realisere alt slik det var planlagt, men vi finner alltid en løsning for deg.

4

Vi leverer den nye nettsiden til deg

Produktet er nå ferdigstilt og klart til å bli levert. Vi vil gjøre dette så enkelt som mulig for deg ved å gi all nødvendig informasjon og besvare eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi strekker oss langt for å sikre at du er fornøyd med din opplevelse hos oss. Derfor tilbyr vi støtte og assistanse også etter levering av produktet, slik at du kan føle deg trygg på at vi vil gjøre alt vi kan for å oppfylle dine ønsker og sikre din tilfredshet.

Høres bra ut? Kontakt oss på kontakt@konsummedia.no

KOSTNAD

Hva koster en nettside?

Når en bedrift ønsker å få utviklet en ny nettside fra bunnen, er prisen som regel et viktig spørsmål. Vi verdsetter åpenhet om pris, men siden hvert prosjekt er unikt, kan vi ikke gi en fastsatt pris uten mer informasjon om ditt prosjekt.

Vi ønsker å sikre at du får den beste verdien for pengene dine, og at nettsiden ikke koster mer enn nødvendig. Derfor oppfordrer vi deg til å kontakte oss for en uforpliktet samtale om din nettside. Dette vil hjelpe oss å forstå dine behov og ønsker, og gi oss en mer detaljert oversikt over kostnadene.

KONTAKT

Klar for å komme i gang?

Vi vil gjerne høre fra deg! Enten du har spørsmål, ideer eller bare ønsker å slå av en prat om markedsføring, er vi her for å hjelpe deg. Vi forstår at hvert prosjekt og hver bedrift er unik, og derfor tilbyr vi en personlig tilnærming for å møte dine spesifikke behov.

Send oss en melding gjennom kontaktskjemaet eller til kontakt@konsummedia.no

KONSUM MEDIA

Konsum Media er hjelper din bedrift å nå ut til din målgruppe gjennom en kreativ og metodisk tilnærming til digital markedsføring.

Adresse

Majorstuveien 28

0367 Oslo

Norge

Finn oss